We hebben ons aangemeld voor de UW Rabobank clubkas campagne die t/m 16 oktober wordt gehouden door de Rabobank Utrechtse Waarden. Deze campagne geeft verenigingen en stichtingen de kans om hun kas te spekken.

Met hulp van de leden van de bank wordt een bedrag van maar liefst €70.000 verdeeld over de deelnemende clubs. Aan de hand van het aantal stemmen bepalen zij aan welke vereniging en organisaties geld wordt uitgekeerd. Bent u lid van Rabobank Utrechtse Waarden e.o.? Stem dan voor 16 oktober op De Grootste Kerstboom en spek onze clubkas. Uw stem is geld waard!

Net als vorig jaar overhandigt de Rabobank de cheques van de Clubkas Campagne tijdens ‘Week van de Coöperatie’, eind oktober. Ruim op tijd om de ontsteking van de Grootste Kerstboom op zaterdag 9 december te steunen.

Als u geen computer hebt kunt u iemand anders laten stemmen. U kunt de code dan aan iemand anders geven, die namens u de stemmen uitbrengt.  Bent u lid van Rabobank Utrechtse Waarden e.o.? U kunt nog t/m 16 oktober 2017 op De Grootste Kerstboom stemmen en daarmee onze clubkas spekken. Uw stem is geld waard!